Sports Illustrated/Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Sports Illustrated/Getty Images

Armstrong-slachtoffer snapt niet waarom Amerikaan naar Ronde mag komen: "Hij heeft geen plaats in het wielrennen"

WielrennenBetsy Andreu begrijpt het niet, zegt ze, waarom Wouter Vandenhaute Lance Armstrong heeft geïnviteerd voor de Ronde. Betsy is de vrouw van Frankie Andreu, ex-ploegmaat van Armstrong. Betsy en Frankie getuigden over een ziekenhuisscène waarin Armstrong dopinggebruik opbiechtte.

10 reacties

  • Rudi Goossens

    6 jaar geleden
    Ik begrijp dat ook niet. Zo'n bedrieger, leugenaar en manipulator !! Daar is werkelijk niks van bij te leren of naar te luisteren !!
  • Hugo Wouters

    6 jaar geleden
    Zelfs al heeft hij zich gedopeerd, dan nog was hij de beste van zijn tijd, vermits zijn concurrenten het ook allemaal deden. En laat het verleden rusten, hij is al zwaar genoeg gestraft, of zijn jullie allemaal zo rancuneus, dat alleen wraak voor jullie telt.
  • René Schoeters

    6 jaar geleden
    Ik begrijp dat ook niet, vind het zelfs een schande!
  • raf stevens

    6 jaar geleden
    Als men Armstrong wil bannen moet men ook Museeuw zijne parlez niet laten doen . Ik zou alle coureurs die al doping gepakt hebben in het verleden niet graag de kost geven.
  • Peeters Francis

    6 jaar geleden
    Als ik Armstrong zou zijn dan liet ik mij nergens nog zien. VD Houte wil scoren in de media. Eigenlijk zouden alle renners weg moeten blijven uit de RVV en zeker renners die nooit doping genomen hebben.