Fabian Cancellara werkte vorige week de Red Bull Velodux Cyclocross af in het Zwitsere Estavayer-le-Lac.
Volledig scherm
Fabian Cancellara werkte vorige week de Red Bull Velodux Cyclocross af in het Zwitsere Estavayer-le-Lac. © EPA

Fabian Cancellara reageert met gelijke munt op zware beschuldigingen van mechanische fraude aan zijn adres

WielrennenFabian Cancellara heeft gereageerd op de beschuldigingen van mechanische doping van ex-renner Phil Gaimon aan zijn adres. En dat zal Gaimon geweten hebben. 

35 reacties

  • FILIP DEMEYER

    6 jaar geleden
    Jongens toch ! Fabian was al een klasbak bij de jeugd en reed iedereen naar huis. Zelfs nu met wat kilo's meer zouden er nog veel van die prutsers niet mee kunnen....
  • dirk de marez

    6 jaar geleden
    De manier waarop Fabian hierop reageert is niet die van de aimabele mens die we allemaal zo graag mochten. Ik had eerder verwacht dat Fabian eens op een deftige en verstandige manier zou praten met Phil Gaimon. Dit lijkt op het "gebullebak" van Armstrong indertijd, wat wel het ergste laat vermoeden.
  • jan boden

    6 jaar geleden
    De beelden zeggen zoveel meer dan zijn woorden.
  • Patrick Roels

    6 jaar geleden
    De grote vraag waarom willen fietsensponsers kost wat kost hittewerende verf hebben om hun fietsen een.stuk mee te kunnen spuiten???buiten iets verbergen heeft dit geen enkele meerwaarde
  • Freddy van Puymbrouck

    6 jaar geleden
    Natuurlijk doet Cancellara dit, hij weet drommels goed dat zeker na die jaren geen bewijs meer te vinden zal zijn.Het enige waar het wielermilieu geen vat op heeft is dat er iemand die allang gestopt en gebruikt heeft gaat praten.Dat is al verschillende keren aan de orde geweest en dan moet je de reacties eens zien van het wielerwereldje.Gewoonlijk heel veel bla,bla maar van een proces spreken ze dan niet meer.