Tweede rit Ronde van Denemarken afgelast

Zware stormDe tweede etappe van de Ronde van Denemarken is vandaag stilgelegd en wordt ook niet meer hervat. De wedstrijdleiding vindt verder fietsen onverantwoord vanwege de storm die over het land raast.

  1. Column Thijs Zonneveld | Het was allemaal de schuld van een besmette keuken, zei China, en WADA accepteerde het excuus klakkeloos
    PREMIUM

    Column Thijs Zonneveld | Het was allemaal de schuld van een besmette keuken, zei China, en WADA accepteer­de het excuus klakkeloos

    Columnist Thijs Zonneveld windt zich al dagen op over de dopingzaak met 23 zwemmers vlak voor de Olympische Spelen van 2021. Ze werden betrapt, maar ze ontliepen allen een schorsing. De zaak werd onder het tapijt geschoven door de Chinezen én dopinginstituut WADA, tot een kleine twee weken terug de New York Times en de Duitse tv-zender ARD erover berichtten. ,,Het WADA accepteerde het excuus van China klakkeloos.”
  2. Visma-docu over turbulent voorjaar grijpt naar de keel: ‘Daar lag Wout... Foute boel, dat zag je meteen’
    Met video

    Vis­ma-do­cu over turbulent voorjaar grijpt naar de keel: ‘Daar lag Wout... Foute boel, dat zag je meteen’

    Team Visma Lease a Bike heeft in een indrukwekkende documentaire teruggekeken op het turbulente voorjaar van de ploeg. Visma geeft daarin een onthullend inkijkje met nog niet eerder vrijgegeven beelden en interviews, waarin vooral wordt ingezoomd op de zware crash van kopman Wout van Aert in Dwars door Vlaanderen op 27 maart. ,,Ik hoop dat er niet te veel dokters meer langskomen... want er komen alleen maar letsels bij.”