Simon Spilak won de Ronde van Zwitserland.
Volledig scherm
Simon Spilak won de Ronde van Zwitserland. © Photo News

Ook dit jaar rijdt Spilak geen grote ronde

Simon Spilak mijdt ook dit jaar de grote wielerronden. De winnaar van de Ronde van Zwitserland ontbrak al in de Giro d'Italia en rijdt ook geen Tour de France en Vuelta a España. 

  1. Tom Pidcock schrijft Amstel Gold Race op zijn naam, Mathieu van der Poel grijpt naast unieke trilogie, Bauke Mollema in top tien
    Met video

    Tom Pidcock schrijft Amstel Gold Race op zijn naam, Mathieu van der Poel grijpt naast unieke trilogie, Bauke Mollema in top tien

    Het is Mathieu van der Poel zondag niet gelukt een unieke trilogie te voltooien. De Nederlandse wereldkampioen kon de eerste wielrenner worden die in één seizoen de Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix én de Amstel Gold Race op zijn naam schreef, maar kwam er in Limburg niet aan te pas. De winst in de 58ste editie van de Amstel Gold Race ging naar Tom Pidcock. Bauke Mollema was op de zevende plaats de beste Nederlander.
    Berg en Terblijt, Maastricht
  2. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen
    17

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?