Home

In de schaduw van Antwerpen, in het pittoreske landschap van Vlaanderen, wordt jaarlijks de GP Beerens en Ereprijs skm georganiseerd. Deze prestigieuze wielerwedstrijd voor internationale dames, gewaardeerd met een UCI 1.1 classificatie en tevens de finale van de skm Ladies Cycling Cup, belichaamt de essentie van het Belgische wielrennen. Vanuit het historische Hoboken, via een schilderachtige route door de prachtige natuur van de Schorre in Boom, tot aan de finishlijn in het bruisende Aartselaar, is dit parcours een ware uitdaging voor elke renster.


Naarmate de race haar climax nadert in Aartselaar, stijgt de spanning naar een hoogtepunt. Het publiek langs de route juicht de rensters toe terwijl ze hun laatste krachten bundelen voor een spectaculaire finish. Voor de winnares wacht niet alleen de glorie van de overwinning, maar ook de eer om haar naam toe te voegen aan de indrukwekkende lijst van voorgaande kampioenen van de GP Beerens.


De GP Beerens en Ereprijs van skm is niet alleen de finale van de skm Ladies Cycling Cup, maar ook een viering van de sport, waar talent, doorzettingsvermogen en teamwork samenkomen in een adembenemend schouwspel van competitie.



1, ITA Chiara Consonni (ITA)

2, ITA Martina Fidanza (ITA)

Sofie van Rooijen (NED)